F.A.Q.

F.A.Q.:
Ervaren bedrijf:
Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de datingindustrie, mede daardoor heeft zij een zeer grote database op kunnen zetten, waarbij nieuwe alleengaanden zich dagelijks weer aanmelden als lid.

Uitgebreide database, vinden wat je zoekt:
Dankzij onze uitgebreide database, zul je altijd iemand vinden die voldoet aan jouw criteria. Sms chat en dating is gebaseerd op de grote groep alleengaanden vanuit alle lagen van de bevolking. In de database vind je profielen van alle soorten achtergronden, in allerlei verschillende functies en uit alle leeftijdsgroepen. Gewone mensen die het leven leven en daar optimaal van geniete, gewoon op zoek naar iemand om alles mee te delen en hun belevingen te uiten! Dates, maatjes, vrienden, enz., het maakt niet uit, zoek maar.

Ontmoet makkelijk mensen uit geheel Belgie en Nederland:
Deze site maakt het gemakkelijk om mensen te ontmoeten uit jouw directe omgeving en daarbuiten. Onze nieuwe zoekmachine maakt het mogelijk een match te vinden gebaseerd op jouw criteria! Je kunt zoeken in je eigen streek of zelfs in het buitenland! Zo zou je elke dag voorbij je maatje kunnen lopen, zonder dat je het weet.

Eenvoudig te gebruiken:
Om te communiceren met de andere leden wordt er gebruik gemaakt van een nieuw systeem, genaamd Premium SMS. Voor 3.00 Euro/Chat, je betaald alleen het bericht welk je zelf zend, alle daarna ontvangen berichten zijn gratis. Zo leg je makkelijk contact met jouw match. Om je te laten zien hoe het systeem werkt bieden we nieuwe klanten de gelegenheid gratis een match te vinden. Het eerste bericht is Gratis, na het eerste bericht worden er premium kosten in rekening gebracht.

Geen verspilde tijd meer:
Niet meer afwachten totdat je je blind allerlei vragen kunt stellen, maar simpel weg een bericht sturen, waar en wanneer je maar wilt ! Met deze nieuwe technologie, plus onze online profielen database is het mogelijk jezelf goed voor te bereiden op je date.

Wanneer je wilt, waar je ook bent:
Doordat deze site de laatste technologieen gebruikt, kun je wanneer je maar wilt en waar je ook bent je berichten checken. Alle berichten worden direct naar jouw GSM gezonden. Zo hoef je niet te wachten totdat je thuis bent, maar hoef je alleen je inbox op je telefoon in de gaten te houden. Makkelijk, toch.

Krijg door het sms-en een betere indruk van je date:
Doordat je op elk moment van de dag en op elke plek kunt smsen, betekent dit dat je s morgens je match kan vinden en daar s avonds al mee kan daten. Zo heb je gedurende de dag de tijd om je date beter te leren kennen. Stuur al je vragen per sms naar haar toe en ontdek hoe ze echt is.

SMS-en: Hoe werkt het:
Smsen is de makkelijkste en meest populaire manier om snel met iemand in contact te komen. Je ontvangt geen ongewenste email, maar alleen berichten van je match op je GSM. Zo hoef je niet te wachten tot je thuis je email kunt lezen, maar hoef je alleen de inbox van je GSM in de gaten te houden.

Fake profielen:
Deze site kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de geplaatste profielenfotos op haar sites. Valse aanmeldingen en/of onjuiste fotos kunnen worden gemeld bij info@mobidesk.be

Uitschrijven:
Indien je je wenst uit te schrijven, stuur je STOP naar 7740 voor Belgie & 7330 voor Nederland. Je zult dan een bevestiging per sms ontvangen van je uitschrijving.

Privacy Policy:
In verband met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) aangenomen als gevolg van Europese privacy- richtlijn nr. 95/46/EG is het niet toegestaan om persoonlijke gegevens door te geven aan de consument zonder toestemming van de deelnemers van deze dienst. De opgegeven informatie zal strikt en alleen worden gebruikt voor de dating dienst vermeld op deze site en eventuele verwante sites die hetzelfde product aanprijzen. Deze informatie zal NIET verkocht, gedeeld en/of weg gegeven worden door de exploitant van deze site. Voor meer vragen kun je contact opnemen via info@mobidesk.be

Copyright 2005-2015 GeileKanjers

Eenmalig
3,00 € / chat